Оказва се, че не Памела Андерсън е единствената истинска любов на Томи Лий

Наскоро Памела Андерсън заяви, че Томи Лий е нейната “единствена истинска любов” – в документалния филм на Netflix, посветен на живота ѝ. Бурната им връзка, резултат на която са две деца, бе в центъра на вниманието през 90-те години на миналия век.
Но както се оказва, не същото мисли 60-годишният Томи. Оказва се, че неговата истинска любов е съвсем друга.
И това е споделя настоящата му четвъртата му съпруга, Британи Фурлан, с която музкантът сключва брак през 2019 г. Любопитното е, че Фърлан е наясно с този факт и очевидно няма проблем с това. Дори публично заявява пред People, че жената, за която Лий е бил женен в периода от 1986 до 1993 г. и която “му е избягала”, по собствените му думи, е любовта на живота му.
Става дума за актрисата Хедър Локлиър.
“Томи Лий дори си признава, че е той объркал тази връзка. Защото ѝ е изневерил. Но въпреки всичко, двамата успяват да запазят приятелството си до ден днешен”, казва Британи.
Самата тя е близка с Хедър. Дори я определя като “страхотна” и “най-милият и земен човек”. Запознават се чрез Томи и се ценят взаимно и подкрепят.
“Дори понякога му казвам, че е глупак, че ѝ е изневерил. Особено, когато се ядосам”, през смях казва още Британи. “Но все пак в онези години те са били твърде млади, той на 25, а тя на 26 години. Факт е, че Томи сега е съвсем различен човек, предвид годините и опита.”
След като Локлиър се разделя с Томи Лий, тя се среща известно време с 63-годишния китарист на Bon Jovi Ричи Самбора. Двамата имат дъщеря – Ава (25 г.), напомнят от Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Габриел Юниън не остави много на въображението

Когато в Холивуд се прави премиера на филм, то неизменно актьорите в главните роли се появяват на червения килим, облечени по начин, който да предизвика интереса към тях. В повечето случаи говорим за стилни или секси тоалети, но понякога и за чиста провокация. Именно последното избра Габриел Юниън за премиерата […]