Истинската причина Кейт да бяга от публичност след операцията

Когато преди седмица се появи изненадващата новина за постъпването на Кейт Мидълтън в болница, много хора бяха разтревожени. Тя е постъпила за операция в коремната област, която е минала успешно, и вече е в период на възстановяване.
Принцесата на Уелс изрично пожела да не споделя подробности за естеството на процедурата. Източник, близък до двореца Кенсигтън, разкрива, че операцията е била сериозна предвид времето за възстановяване – очаква се Кейт да се върне към професионалните си ангажименти чак след Великден.
“Тя обаче е в добри ръце и ще получи много помощ, когато се върне у дома си. Освен това е млада жена в добра форма”, допълва източникът на People. Мидълтън е била оперирана на 16 януари, новината беше съобщена ден по-късно, а изписването й се очаква между 10 и 14 дни след операцията.
Принцесата е в престижната болница London Clinic и, за разлика от трите й раждания, при които пред болницата чакаха медии, сега това не е позволено. А причината за забраната дори не е самата Кейт, а опазването на личното пространство на останалите пациенти там.
Това, разбира се, не е съобщено в прав текст от двореца Кенсигтън. Вместо това в официалното изявление от 17 януари се казваше, че новини за възстановяването на Кейт Мидълтън ще бъдат съобщени, когато има “значителна нова информация за споделяне”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Петъкът е тук и определено можем да отпуснем поне една дупка от колана и да се пренесем мислено към идните почивни дни. Просто понякога имаме по-голяма нужда от тях и нямаме търпение да дойдат. Уикендът няма да избяга, разбира се, И по стара традиция знаем как най-добре да загреем за […]

Subscribe US Now