Певицата Ариа си показа дупето след ареста на Йомов и стрелбата в “Бояна” СНИМКА 18+

Скандалната фолк певица Ариа си показа задните части след ареста на гаджето си Георги Йомов. Чрез този трик тя се опитва да замаже положението и да отклони медийното внимание, което е изцяло насочено към инцидента преди седмици. 

Изпълнителката на хита “Класа” без свян развя стегнато барабанче в Инстаграм, с което успя да впечатли и колегата си Константин, който бе сред първите лайкнали горещото фото. 
Припомняме, че преди броени дни при престрелка в столичния квартал “Бояна” бяха ранени двама души. Стана ясно че в случая е замесено името на футболиста на ЦСКА София Георги Йомов. Първоначално той отрече да е бил на мястото. Оказа се, че баща му е стрелял по групата, с която е станало спречкването и после е избягал.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by ARIA Official Instagram (@aria_official__)

Появиха се и снимки на певицата Ариа от местопрестъплението. „Нито съм била на събитието, нито имам представа какво се е случило. Стрелбата не е свързана с мен. Аз просто отидох да взема автомобила на Георги от брат му. Трябваше да пътувам с тази кола на участие и го бях помолила да я остави на конкретното място”, оправда се тя в тв интервю. 
Ариа се прави на разсеяна, че не знае нищо за случилото се и чрез този провокативен кадър се стреми да прикове вниманието в друга посока и всички да забравят, че го раздава като мутреса./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg