Паулина Порижкова откровено за филърите и нереалистичните корици на списания

Паулина Порижкова е от моделите, които не обичат да създават изкуствен образ, а точно обратното. Тя се старае да бъде максимално откровена с последователите си в социалните мрежи.
Ето защо често открито говори както за секс, така и за премеждията, с които една жена, наближаваща 60, се среща. Така например наскоро Порижкова реши да вдъхне увереност на всички жени, които гледат колко красиви са моделите на кориците на модните списания.
Паулина Порижкова сподели колаж от всичките си корици, които е снимала за списание Vogue пред годините, като уточнява, че на последните две е над 55 години.
Моделът пише, че именно на тези две корици изглежда по-млада, отколкото е, но това не се дължи на обработка на снимката. А на подходящата светлина, ъгъл на заснемане, опитен фотограф и цял екип от професионални гримьори и стилисти. 
Паулина Порижкова твърди, че моделите нямат глас при избирането на снимката за корицата, но тя винаги е тази, на която изглеждат най-добре, а в нейния случай – и най-млада. “Кориците на списанията са предназначени да привлекат вниманието ви. Те ви продават мода и козметика, за да ви помогнат да изразите себе си или да се скриете.”
Паулина Порижкова не отрича също, че те насърчават хората да мечтаят и да ги вдъхновяват. “От тъмната страна, те са предназначени да произвеждат срам чрез негативни сравнения и да ви карат да купувате неща, за да покриете този срам.”
Моделът твърди, че от всеки човек зависи за какво ще си даде парите. И ако продължава да купува неща, които имат за цел да го засрамят, то предимно такива ще му бъдат предлагани. “Това, което се продава, е това, което купувате.”
За да демонстрира за пореден път, че не се срамува от остаряването, Паулина Порижкова публикува кратко видео. В първата част от него тя е с професионално направен грим. Докато във втората показва лицето си без никакъв грим.
В описанието към поста Порижкова твърди, че никога не си е слагала филъри или ботокс в лицето и не смята да го прави. Признава, че се опитва да въздейства на стареенето с кремове и лазерни терапии. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тъжният момент, когато Скарлет Йохансон е била освиркана от публиката

Има моменти в кариерата на всеки актьор, които могат да бъдат наистина разочароващи и тъжни. И да оставят неприятен спомен. За една такава случка от биографията си наскоро си припомни Скарлет Йохансон – когато е била буквално освиркана от публиката на премиерата на филма ѝ “Под кожата” на Международния филмов […]

Subscribe US Now