Критиките, с които се сблъска Адриана Лима

Адриана Лима безспорно е един от най-красивите и запомнящи се “ангели” на Victoria’s Secret. В последните години обаче тя не работи активно, а се отдаде на семейството си – през август миналата година тя роди момченце.
Сега 42-годишният модел става обект на редица критики. Поводът е появата й на премиерата на “Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии” в Лос Анджелис. Адриана изглеждаше възвърнала фигурата си отпреди раждането и беше облечена в секси къса рокля в черно и червено.
Според феновете й обаче бразилката се е подложила на пластични корекции на лицето, като някои коментари говорят за фейслифт. Лима не остана безучастна към критиките си и реши да отговори директно.
Тя публикува своя снимка на стори в Instagram, където виждаме лицето й отблизо без грим. “Лицето на уморена майка на дъщеря тийнейджърка, две деца на прага на тийнейджърството и едногодишно момченце, което се учи да ходи, и три кучета. Благодаря ви за загрижеността.”
Очевидно Адриана Лима наистина има за какво да е гневна на негативните коментари относно външния й вид. А дали е коригирала лицето си по някакъв начин си остава напълно нейна работа. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петя Буюклиева обяви голяма новина: Вече е баба!

Петя Буюклиева е на седмото небе от щастие, а причината е, че вече е баба на момиченце. Щастливата новина гласовитата певица обяви при гостуването си в “На кафе” по Нова тв и не успя да скрие вълнението си нито за миг. “Запазиха раждането в тайна от мен! Синът ми е присъствал […]