Какво мисли Анна Курникова за целувките на Енрике Иглесиас с фенки

Като всяка двойка и Енрике Иглесиас и Анна Курникова също са преминали през своите възходи и падения заедно. Във времето обаче са доказали, че любовта помежду им е достатъчно силна, за да не може нищо да ги бутне.
“Човек се учи в крачка. Имаш своите добри периоди, своите лоши периоди и ако можеш да преминеш през лошите, ще стигнеш до наистина добрите”, споделя изпълнителят на преди време в свое интервю.
Сега изглежда сякаш Енрике Иглесиас и Анна Курникова са в наистина добър период във връзката си, която продължава вече цели 22 години. Двамата имат и три деца – близнаците Николас и Луси (6 г.) и дъщеря Мери (4 г.).
Любовта между изпълнителя и вече бившата тенисистка успява да устои дори и на предизвикателство да са винаги под светлините на прожекторите, особено в началото.
“Когато се срещнахме, въпреки че тя идваше от света на спорта, в известен смисъл някак се разбрахме. Тя знаеше какъв е моят свят. Аз донякъде знаех какъв е нейният свят. Така че това разбиране помогна много”, издава Енрике Иглесиас в интервю за People през октомври.
Анна Курникова обаче също разбира половинката си и то явно доста добре. И това включва дори и спокойно да приема целувките му с фенки, които са част от концертите му. За тях самият изпълнителят споделя, че не са просто част от шоуто му, но и начин да покаже своята благодарност.
“Обичам да получавам толкова много любов от феновете си. Знам, че ако не бяха те, нямаше да съм тук”, допълва Енрике Иглесиас в интервю за предаването Hits 1 Miami with Mack & Jen, цитиран от E! News.
По време на гостуването си той издава също, че съпругата му не ревнува, когато се целува с фенки, докато е на сцената.
“Анна е на едно от моите шоута и аз го правя. Правя го винаги. Обичам да прегръщам и целувам феновете си. Обичам да съм близо до тях. И много пъти тя ми казва: “Винаги получавам този поглед от някои от момичетата и от дамите, сякаш ме питат: “Ти ок ли си с това?” А аз казвам: “Да, напълно. Той е на сцена.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Елизабет Хърли гледа секс сцените си с двама бивши - кой присъства на премиерата на Strictly Confidential в Лондон

Елизабет Хърли винаги си е падала по провокациите, а голотата никак не я притеснява. Това доказа за пореден път с участието си във филма Strictly Confidential, който е режисьорският дебют на сина й Деймиън. Актрисата изпълни както обещанието си да участва в него, така и всичко по сценарий като един истински […]

Subscribe US Now