Специалният юбилей на принцеса Виктория

Вчера, 14 юли, шведската принцеса Виктория навърши 45 години. Както и в последните години, тя посрещна рождения си ден, заобиколена от цялото си семейство, а хубавото време направи възможно партито да е под открито небе.
Виктория и близките й празнуваха в двореца Солиден на остров Йоланд – лятната резиденция на кралското семейство.
Присъстваха крал Карл Густав и кралица Силвия – родителите на Виктория, както и съпругът й принц Даниел с двете им деца Естеле и Оскар. Всички те се качиха на карети, с които пристигнаха край крепостта Боркхолм, където е продължил празника на Виктория.
Предишната вечер тя, семейството й родителите й се присъединиха към брат й принц Карл-Филип и съпругата му София, както и към сестра й принцеса Маделейне, за да бъдат на концерта на шведската певица Джил Джонсън в двора на двореца Солиден.
Принцеса Виктория – най-голямото дете на Карл Густав и Силвия, е престолонаследничката на шведския трон, след като две години парламентът приема промяна в конституцията, която дава короната на първородното дете, а не на първородния син на настоящия монарх.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Амал Клуни - предизвикателна, както не сме я виждали досега

Вече сме свикнали с по-консервативния, но елегантен и със стил начин на обличане на Амал Клуни. Все пак, тя е адвокат и активист за правата на човека и разбираемо, трябва да изглежда представително. Нека обаче това не ни подвежда, че жената до Джордж Клуни не си позволява от време на […]