Ще остане ли отново сама Сандра Бълок

Сандра Бълок определено може да се похвали с редица успехи по отношение на кариерата си, но явно що се отнася до личния ѝ живот, нещата не са толкова розови.
Актрисата има връзка от 2015 г. с фотографа Браян Рандъл. Но, както изглежда, отношенията им минават през труден етап. Дори сега стана ясно, че двамата са на “на косъм” от раздяла, след като миналата година преминаха през редица проблеми.
Според Us Weekly те са имали дори “дълъг период на охлаждане” на отношенията, който е включвал и това, че са живели разделени.
Въпреки това, източник, близък до двойката, твърди, че 59-годишната Сандра има желание “да поработи върху нещата”, да спаси връзката си и да продължат напред. Но според въпросния източник, шансът за помирение е “минимален”.
Сандра Бълок се запознава с Брайън, след като го наема да снима сина ѝ Луис, когото осинови през 2010 г., за рождения му ден. Двамата започват романс и в продължение на няколко години пазят любовната си история в тайна.
Едва през декември 2021 г., Сандра, която осиновява и дъщеря през 2015 г. повдигна леко завесата за връзката си с Брайън, който също има дъщеря от предишна връзка, обяснявайки защо не е изпитва нужда да се омъжи за него.
В интервю за предаването Red Table Talk на Джада Пинкет Смит актрисата казва: “Аз съм човек, който е преминал през процеса на развод”, визирайки брака си с Джеси Джеймс, продължил от 2005 до 2010 г. “Сега намерих любовта на живота си. Имаме три прекрасни общи деца. Това е най-хубавото нещо в живота. Така че, наистина нямам нужда от документ, за да бъда предан партньор и майка.”
Може би това е увеличило напрежението с Брайън, който пък е искал брак. И с течение на времето това се превърнало в доста голям проблем.
През октомври 2022 г. Сандра Бълок обяви, че прекъсва актьорската си кариера, за да се съсредоточи повече върху личния си живот.
Новината за предполагаемите трудности в отношенията на Сандра и Брайън идва малко повече от месец, след като тя беше видяна без него на вечерно излизане в Западен Холивуд, Калифорния. Тя бе заснета в шикозен ресторант, придружена от неидентифициран мъж.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда домът на принц Хари и Меган Маркъл

Откакто живеят в САЩ, Хари и Меган рядко имат публични прояви. Ако изключим няколко папарашки снимки на Меган, докато пазарува, почти не сме виждали как изглежда ежедневието на двойката. Сега обаче херцозите на Съсекс дадоха безпрецедентен, макар и малък, достъп до дома си в Монтесито. Това стана с видео на […]

Subscribe US Now