Амал Клуни – предизвикателна, както не сме я виждали досега

Вече сме свикнали с по-консервативния, но елегантен и със стил начин на обличане на Амал Клуни. Все пак, тя е адвокат и активист за правата на човека и разбираемо, трябва да изглежда представително. Нека обаче това не ни подвежда, че жената до Джордж Клуни не си позволява от време на време да се появява и със секси, предизвикателни визии.
Амал Клуни отново обръща погледи след себе си. Била е забелязана в Италия, в компанията на съпруга си, до когото блести в тоалет, в какъвто и в смелите си мечти не сме предполагали, че може да я видим.
Въпреки, че е на 44 години, Амал демонстрира завидно добре поддържаното си тяло и както винаги, сияйното си излъчване.
Може да се порадваме на красотата ѝ, благодарение на снимката, на която я виждаме облечена в къса рокля в зелено, обшита цялата с пайети и допълнена с дантелени детайли в горната и долната част.
Облеклото изцяло разкрива рамената на Амал и отдалеч дори изглежда, че роклята ѝ няма презрамки, но всъщност те просто са доста тънки. Предполагаме, че обаче са достатъчно сигурни, за да се чувства адвокатката все пак удобно в нея.
И макар че облеклото хем да е удобно, хем секси, често е трудно постижимо, с увереността си Амал доказва, че го прави с лекота.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дъщерята на Еминем скача в дълбокото

Хейли Матърс – една от дъщерите на Еминем, отваря нова страница в живота си. И въпреки че неведнъж е казвала, че няма да тръгне по стъпките на баща си, вероятно някои от нас си мислят, че все пак ще се изкуши да пробва в музикалния бизнес. Но не! 26-годишната хубавица е […]