Кейт Мидълтън по стъпките на свекърва си

Да си принцеса на Уелс е титла с много отговорности. А причината е предишната й носителка принцеса Даяна. Покойната лейди Ди беше посветила обществения си живот почти изцяло за благородни и благотворителни каузи. А сега има кой да върви по стъпките й.
Разбира се, че говорим за Кейт Мидълтън – настоящата принцеса на Уелс.
Тази седмица 40-годишната съпруга на принц Уилям посети родилно отделение в Кралската окръжна болница на Съри. Целта й беше да се запознае с иновативните методи за подкрепа на бъдещи майки и родилки.
Основната тема, която принцесата обсъди с екипа, беше по какъв начин се работи с млади майки, които страдат от ментални проблеми като следродилна депресия например. Не по-малко важна се оказа срещата й с майки на недоносени бебета, които имат възможност да останат с децата с болницата.
От People ни припомнят, че Кейт Мидълтън е споделяла за собствените си емоционални проблеми по време на бременността и след ражданията си. Тя е използвала метода hypnobirthing и при трите си раждания, който включва дихателни техники, медитация, визуализации.
Принцесата има три деца с принц Уилям – принц Джордж, роден на 22 юли 2013 г., принцеса Шарлот, родена на 2 май 2015 г. и принц Луис, роден на 23 април 2018 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хепи Ванче на мокро парти с петима мъже СНИМКИ

Вечната мома Хепи Ванче откри най-голямото щастие във „Фермата“. Победителката в петото издание на риалитито, която от години се жалва, че не може да си намери мъж, се развихри на мокро парти с петима атлетични, татуирани участници в новия сезон. Облечена в розов бански, 38-годишната яхтена стюардеса се качи на […]

Subscribe US Now