Какво се случва с Джони Деп и Камил Васкес една година след делото

Камил Васкес, един от адвокатите на Джони Деп по време на процеса срещу Амбър Хърд, все още поддържа връзка с актьора. Една година след като присъдата в делото за клевета във Вирджиния се оказа в полза на нейния клиент Деп, Васкес казва пред People, че тя и други от техния правен екип, включително Бенджамин Чу, все още си пишат текстови съобщения с 59-годишния Деп. И то “често”.
“Последният път, когато говорих с Деп по телефона, вероятно беше преди няколко месеца, но често си пишем. Имаме група, в която непрекъснато поддържаме връзка. Често го поздравяваме за успеха, който има от миналата година. Предстои му голям рожден ден скоро (Джони Деп става на 60 години на 9 юни), така че съм сигурна, че ще празнува. Въпреки фрактурата на глезена му, вярвам, че ще го отбележи подобаващо”, споделя Васкес.
Адвокатката добавя, че тя и нейните колеги от процеса също планират да присъстват на някой от концертите, вероятно в Бостън, част от турнето на Деп с Hollywood Vampires по-късно това лято.
Камил Васкес разказва още, че тя и екипът ѝ са се нарекли “Черната перла” по време на процеса – намигване към дните на “Карибски пирати” на Деп. И до днес поддържат групов чат с това име.
“Толкова се гордея с работата, която свършихме. И не говоря само за моята, а за тази на целия страхотен екип, които работиха толкова усърдно, за да спечелим”, казва Васкес. “Бяхме такъв сплотен колектив, все още сме толкова обединени и ни пука един за друг.”
През декември бившата съпруга на Деп, 37-годишната Хърд, разкри, че са постигнали споразумение и двамата се отказват от обжалванията си. Тя сподели, че това е “много трудно” решение: “Не съм направила признание. Това не е акт на отстъпка. Няма ограничения или задръжки по отношение на гласа ми, който е все така силен”, изрази позицията си актрисата. Като част от споразумението тя плати на Деп 1 милион долара, които според неговия правен екип, той ще дари за благотворителност.
“Г-жа Хърд плати на г-н Деп, а не обратното. Искам да го направя много, много ясно”, казва Васкес. “Присъдата все още е в сила. Винаги ще е в сила. И г-н Деп ще дари парите, които г-жа Хърд е платила за уреждане на жалбата, на редица благотворителни организации.”
Камил Васкес завършва с думите, че случаят е приключен и тя и екипът ѝ не могат да бъдат по-щастливи, че делото се е развило по възможно най-добрия начин за клиента ѝ. “Най-важното нещо за нас и за него беше, че присъдата ще остане в сила”, заключва Васкес.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Анджелина Джоли в 28 факта

Днес, 4 юни, рожден ден празнува една от най-обичаните американски актриси – Анджелина Джоли. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now