Българският Кен хвърли бомба в “Игри на волята”: Деси Слава ми беше първата и…

Тазгодишният сезон на “Игри на волята” май ще предложи доста любопитни участници, които явно са готови на всичко, само и само да задържат за по-дълго вниманието върху себе си. 

Такъв е май случая с Благомир Мастагарков, който се представя като бивш футболист и настоящ модел. Още в първите епизоди от риалити формата той хвърли всички в ступор с интимното си признание, че фолкзвездата Деси Слава му е била първата.
С този хитър ход Краси Дунев изненада всички в “Игри на волята” СНИМКИ

Той е на 31 години от Пловдив и преди 12 години стана известен с това, че Деси Слава бе на абитуриентския му бал, а той е бил лудо влюбен в нея и е успял да осъществи мечтата си – да бъде до него в един от най-важните моменти от живота му.
Участник от “Игри на волята” е правил зъбите на Иван Христов СНИМКИ
“Някои хора ме оприличават с Кен, това дойде от един рожден ден на Николета Лозанова и нейната дъщеричка. Аз бях Кен, имаше и Барби. Аз съм професионален модел, като съм се състезавал и на футболния терен”, внесе яснота около това, с което се занимава Мастагарков.

“Успехите ми във футбола започнаха още на 12-13 годишна възраст от турнири във Франция и Италия, на които аз печелех индивидуални награди за голмайстор на турнира, за най-добър футболист. След което бях забелязан от мъжкия отбор на Локомотив (Пловдив) още на 17-годишна възраст. От там дойдоха и другите ми успехи – повиквателна за юношеския национален отбор на България и обаждане от личния мениджър на Димитър Бербатов Емил Данчев. Покрай футбола срещнах и първата си любов, която е певица – Деси Слава”, добави още риалити героят. И не спести любопитни подробности:
“Искаше да ме снима в един неин клип, аз отказах. И така един приятел ни направи една среща неочаквана за мен, запознахме се и изпитах първата си тръпка. Съответно, предвид нашите отношения, аз я поканих да ми бъде дама на бала. Тя прие и бях като една огромна атракция.
Собственикът на клуба обаче се подразни от цялото това нещо и реши да прекъсне моите права. Бях в много добра форма, куфарът ми беше качен на рейса за заминаваме в чужбина и ме свалиха от него. Тръгнаха ми сълзи от очите. Това ми беше една от най-големите мечти”.

След това той заминава за Англия и започва да се занимава с моделство, обикаляйки по ревюта в цял свят – Франция, Италия, Англия, САЩ, Китай, Тайван, Испания.
“Аз съм изключително борбен човек, със състезателен дух, обожаващ адреналина, обичащ предизвикателствата. Скачал съм с парашут, спускал съм се със сноуборд, карал съм хеликоптер над Рилските езера, от 25-метрова скала съм скачал във вода, което беше изключително опасно.

Смятам, че нищо не може да ме уплаши нито в живота, нито в “Игри на волята”. Влизам, за да спечеля, защото съм готов както физически, така и психически. Мога да играя както индивидуално, така и отборно”, закани се той./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Красавицата Яна направи с Петко Димитров това, което никоя друга не успя СНИМКИ

Красавицата Яна направи с бизнесмена Петко Димитров това, което никоя друга преди това не успя – създаде здраво и щастливо семейство, и не спря да пръска луд сексапил, въпреки че е родила две деца. Наскоро Петко Димитров чукна 50 години и показа какво е за него съвършения живот – заедно с […]

Subscribe US Now