Ето какво направиха Глория и младото й гадже навръх Нова година СНИМКИ

Глория е като влюбена ученичка до по-младото си гадже Добромир, с когото се показа за първи път на Бъдни вечер миналата година в дома си. Двамата прекараха заедно и Нова година, но не в родината си.

Примата на родния поп фолк заведе гаджето си в английската столица Лондон, където имаше участие в известно заведение за хора от българската общност. Там двамата съчетаха полезното с приятното.
Свекървата на Глория избухна: Той може да й е син! СНИМКА

Още при пристигането си в Лондон новоизлюпената двойка пусна снимки в социалните мрежи, от които е достатъчно видно и в какво чудесно настроение са. Особено Глория, която май досега не е била толкова щедра на споделяне за онова, което се случва в личния й живот. Явно младото й гадже е успяло да промени дори и някои от принципите й.
Глория пак обра точките с лъскава кола и с луд сексапил СНИМКА

Феновете на изпълнителката побързаха да ги определят като “най-коментираната двойка на годината”, макар в мрежата да не липсват и редица упреци за избора й да тръгне с мъж, който повече пасва по възраст за приятел на дъщеря й./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Дуейн Джонсън посрещна Нова година

Вече официално от няколко дни сме в новата 2023 г. и сме сигурни, че всеки с нетърпение очаква да разбере какво го очаква през идните месеци. И със сигурност в първия официален работен ден от годината всички в офиса се събират, за да разкажат интересни случки от посрещането на новата […]