Мишел Пфайфър изглежда ослепително и на 64

Преди броени дни Мадона успя да шокира феновете си с начина, по-който изглежда. 64-годишната певица се появи на наградите Грами, за да представи Ким Петрас и Сам Смит, които спечелиха награда за най-добро изпълнение на поп дуо/група в “Unholy” и лицето ѝ изглеждаше неузнаваемо.
И ако 64-годишната Мадона успя да стресне много от феновете с външния си вид, то друга 64-годишна известна личност – актрисата Мишел Пфайфър, пък удиви и възхити всички, като демонстрира елегантност, класа и естествен външен вид.
Мишел Пфайфър се появява рядко на червения килим, но всеки път успява да се отличи като една от най-стилните звезди. Пролетната колекция на Антъни Вакарело за Saint Laurent се превърна в една от най-обсъжданите в модните списания, след като актрисата облече тоалет на бранда на премиерата на екшън филма “Ант-Мен и Осата: Квантомания” в Лос Анджелис.
64-годишната актриса отново ни доказа, че възрастта е просто цифра, като ни припомни, че можем да изглеждаме наистина неотразимо и на 60+. Мишел Пфайфър дори пусна видео в Instagram, в което показва приготовленията си за премиерата – от гримьорския стол до червения килим.
Пфайфър направи своя дебют в киновселената на Marvel като Джанет Ван Дайн – отдавна липсващата съпруга на Ханк Пим (Майкъл Дъглас) в “Ант Мен и Осата” през 2018 г. Тя отново влезе в образа на Джанет Ван Дайн в “Отмъстителите: Краят” от 2019 г., преди да се появи в”Ант Мен и Осата: Квантомания”, който излиза в кината на 17 февруари.
След “Ант Мен и Осата: Квантомания” очакваме и Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5 май 2023 г.), The Marvels (28 юли 2023 г.), Captain America: New World Order (3 май 2024 г.), Thunderbolts (26 юли 2024 г.) и Blade (6 септември 2024 г.).
В “Ант Мен и Осата: Квантомания” Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър), припомнят от Daily Mail.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Митко Щерев влезе в болница, преживя истински ад!

Hа 28 януари Митко Щерев навърши достолепните 77 години. И макар да изглеж-да все още по тийнейджърски небрежно с неизменното си плетено шапо, композиторът на столетието е сериозно загрижен за съдбата и здравето си в бъдеще. Наскоро музикантът бе забелязан в лечебно заведение и стана ясно, че го е застигнала […]