Какво събра Бил и Мелинда Гейтс

Новината за раздялата на Бил и Мелинда Гейтс беше шокираща за много хора. Защото освен като партньори в живота, двамата се бяха доказали и като страхотен бизнес тандем в продължение на няколко десетилетия.
Хубавото обаче е, че бившите съпрузи успяха да запазят добри отношения. А сега имат още един повод за това – раждането на първото им внуче. Дъщеря им Дженифър Гейтс стана майка в началото на март тази година.
Името на момиченцето още не е обявено, но самата Дженифър публикува снимка, на която може да я видим да се любува на дъщеричката си от съпруга й Найел Насър. Вълнуващи снимки се появиха и в Instagram профилите на бабата, и дядото.
Мелинда Френч сподели снимка, на която я виждаме да прегръща до гърдите си бебето. Текстът към нея гласи: “Нищо не може да се сравни с това да държиш в ръцете си първото си внуче. Струва ми се като вчера времето, когато по този начин държах Джен”.
Бил Гейт сподели подобен кадър. “Нямам търпение да видя как откриваш света”, пише той към снимка, на която е гушнал малкото бебе, облечено в розово боди.
26-годишната Дженифър Гейтс се омъжи за олимпийския състезател по езда Найел Насър през октомври 2021 г., след като двамата бяха двойка от четири години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Споровете около причината за смъртта на Ланс Редик

Само няколко дни преди премиерата на “Джон Уик 4” стана ясно, че един от актьорите, който гледахме в предните три филма и има участие в четвъртия – Ланс Редик, е починал. Тогава, разбира се, причината за смъртта на 60-годишния актьор, участвал и в продукции като The Wire и Bosch, не бе обявена. Но […]