Лют хейт за Джаферович след “Игри на волята”, мрежата прегря СНИМКИ

Евгения Джаферович е поредната отпаднала от тазгодишния сезон на “Игри на волята”, след като премери безуспешно сили с Георги и Ралица на Арената. Но това, което се случи в мрежата минути след това, вероятно не е изненада за мнозина.

“В този момент съм щастлива, че стигнах дотук, защото рискувах и здравето си на тази Арена. Ходът вчера беше всичко или нищо. Знаех, че няма да мога да победя останалите, ако не направя това”, сподели Джаферович пред водещия Димо Алексиев минути преди да напусне шоуто завинаги.  Битката и срещу Ралица и Георги на Арената се оказа безуспешна.
Ето я спалнята на Мирела от “Игри на волята”, не е за вярване какво се вижда… СНИМКА

Минути след края на дуела пък, в социалните мрежи стана повече от горещо заради коментарите на феновете, по-голямата част от които не са в полза на жената на Ваня Джаферович. “Амин! Една интригантка по-малко”, гласи един от многото коментари. “Много се радвам че отпадна тази гадна мазна мърда”, се казва в друг.
Ето кой със сигурност отива на финал в “Игри на волята” ВИДЕО
“След Куков така не съм се радвала за отпадането на участник като госпожа Джеферович за мен тези две персони са ми най антипатични този сезон”, гласи трети”.
Какво ще се случи на последния съвет на финалистите и на какви обрати още ще станем свидетели на Арената, както и кои са полуфиналистие в четвърти сезон на шоуто, ще стане ясно още тази вечер./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Да починеш от пиене на твърде много вода

От смъртта на Брус Лий изминаха вече почти 50 години. Актьорът, известен и с уменията си по бойни изкуства, почина внезапно на 20 юли 1973 г. на едва 32-годишна възраст. Още тогава имаше много спекулации около смъртта му, а причината се смяташе, че е мозъчен оток. Сега, почти половин век […]