Голата Анелия събра всички погледи! Никога досега не сте я виждали така… СНИМКА 18+

Фолк звездата Анелия, която в момента се подвизава в шоуто за имитации “Като две капки вода”, спря дъха с изключително провокативна снимка. 39-годишната звезда се пусна по прозрачно боди, което показа на бял свят природните й дадености, както и тези, които са дело на пластичната хирургия. 

Хитовата звезда засне специална еротична фотосесия, на която позира с прозрачно черно боди, а лайковете ясно показват, че е успяла да прикове вниманието най-вече на силния пол. 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by A N E L I A (@anelia_official)

“Срещнах много хора, хора, които имат мечти, хора, които искат да изживеят своите мечти, хора, които намериха правилния път да го постигнат, да живееш достойно и да побеждаваш честно, изборът е твой”, разсъждава Анелия под еротичния кадър. 
Анелия винаги е била сред най-харесваните български жени. Тя няма кой знае какви корекции по себе си, а дори и да пипне нещо – прави го с мярка. Затова е любимка дори на тези, които не слушат чалга. А в последно време Анелия демонстрира безупречна фигура, каквато не е имала до момента. А причината вероятно се крие на нов мъж в живота й./ show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Андрей и Емануела кръстиха сина на Иван и Ирина СНИМКИ

Продуцентът и тв водещ Иван Христов и неговата половинка Ирина Тенчева решиха на кръстят 7-годишния си син Самуил. Това се случи на неговия рожден ден, а за кръстници бяха избрани Андрей Арнаудов и Емануела Толева.  Снимки от събитието споделиха както Иван, така и Ирина. Кадрите са придружени с много емоционални […]

Subscribe US Now