Дара Екимова смени болницата с море и показа как… ВИДЕО

След като стресна сериозно близките си и всички фенове с притеснителни кадри от болницата, ето, че Дара Екимова вече се възстановява и е много по-добре, както можем да видим и от постовете й.

Младата изпълнителка е край морето, където се радва на спокойствие, чист въздух и много усмивки. Потвърждение за това прави самата тя в социалните мрежи. “Още снимки от морето. Архивът приключва с тях”, пише Дара под фотосите.
Дара Екимова призна за здравословен проблем: Организмът ми се бори с всички сили

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Dara Ekimova (@dara.ekimova)

На кадрите Дара е облечена в синя риза и показва много по-свеж вид, отколкото беше доскоро, когато явно я беше повалил вирус. Видът й пък, провокира някои доста колоритни коментари.
Дара Екимова изненада всички: Бях в банята, когато… ВИДЕО
“Леле ква си яка. Пиши ми на лично да се уточним за сватбата”, гласи един от тях, на който обаче Дара още не е отвърнала./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо не е добра идея да приближаваш Лео Меси

Откакто Лео Меси играе по терените в САЩ, интересът към мачовете на Интер Маями е огромен. И не само заради многото звезди, които ги посещават, но и заради повечето публика и интерес към футбола като цяло. А както добре знаем ние в Европа, това създава и предпоставки за нахлувания на […]

Subscribe US Now