Меган Маркъл – отново пренебрегната

Наградите Златен глобус може и да не оправдаха очакванията на всички, но пък феновете на един сериал, чийто последен сезон е излъчен през 2018 г., няма как да са по-щастливи. Говорим за “Костюмари” (Suits).
Актьорите от него Джина Торес, Сара Рафърти, Гейбриъл Махт и Патрик Дж. Адамс се качиха на сцената, за да връчат наградата за най-добър драматичен сериал на “Наследници”. И въпреки радостта от събирането им, един въпрос висеше във въздуха.
Къде е Меган Маркъл? Настоящата херцогиня на Съсекс и съпруга на принц Хари изпълняваше ролята на Рейчъл Зейн в “Костюмари” през всичките сезони от 2011 г. до финала през 2018 г. Единствено тя от основните актьори не беше на сцената на Златния глобус.
Джина Торес даде отговор на този въпрос през микрофона на Variety. “Когато сериалът пак стана популярен, просто не спирахме да си пишем, беше много вълнуващо”, казва тя. На въпрос защо и Меган не е с тях Торес отвръща: “Нямаме номера й. Но тя ще види, ще гледа. И ще бъде много щастлива, че сме тук.”
Меган Маркъл всъщност е получила покана да присъства на церемонията по връчването на наградите Златен глобус тази година, твърдят Hello, но не е дошла. Междувременно “Костюмари” продължава да се радва на гледаемост и дори се заговори за спин-оф сериал.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Страхува ли се от остаряването Пенелопе Крус

Пенелопе Крус е от любимите холивудски красавици, които сякаш изглеждат все по-добре с годините. Актрисата наскоро изгря отново на големия екран във филма Ferrari, а след три месеца й престои голямо събитие и в личен план – да навърши 50 години. Този юбилей за мнозина е стряскащ и ги хвърля […]

Subscribe US Now