Фитнес маниачката Ния изненадващо аут от “Фермата” след масов…

Поредната атрактивна жена напусна “Фермата”. Татуираната фитнес треньорка Ния получи масов наказателен вот от своя тим „Елбетица“ и си тръгна от риалитито три седмици преди финала. Срещу нея гласуваха повечето й съотборници, включително Петър, когото тя боготвореше и смяташе за приятел.

“Това е най-тежкото ми решение за момента, Ния не го заслужава”, обяви актьорът, след като написа името й върху камък. В началото на предаването той гласува и срещу голямата си любов, красивата Моника.
Стана нещо неочаквано със Супермена във “Фермата”

Фитнес треньорката отпадна от „Фермата“ след тежък отборен дуел на Арената срещу „Канатица“, в който червеният отбор победи. Ния, която се би рамо до рамо със земеделеца Георги и продавачката на цветя Еми, беше хаотична в дърпането на каруца и копаенето, но се справи перфектно при преминаването по трасе от дървени трупчета и балансирането на топчета.
Кенан лъска самочувствието на Петър във “Фермата” със…
За разлика от други участници, участничката не проля нито една сълза след като беше изгонена.
„Животът е страхотно приключение, трябва да се радваме на всички моменти и да не се взимаме токова насериозно. С колкото по-голяма лекота минаваш през трудностите, толкова повече се каляваш и ставаш по-добър човек“, каза хладнокръвно младата майка, който отглежда сама сина си, преди да напусне стопанството./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Принцът, който си купи имот за 3.4 милиона

В началото на 2023 г. децата на принц Йоаким – по-малкия син на датската кралица Маргрете, бяха лишени от титлите си като част от стратегията на Маргрете да “олекоти” и модернизира монархията. Самият Йоаким пък съобщи, че със семейството си се мести в САЩ, където поема пост в датското посолство […]

Subscribe US Now