Дейвид и Виктория Бекъм дори сами не знаят как са заедно вече 27 години

Дейвид и Виктория Бекъм са от холивудските двойки, които няма как да не дадем за пример, когато говорим за дълга и успешна връзка. Двамата са съпруг и съпруга от 27 години и изглеждат все така влюбени, както в началото, но вече са много по-уверени както в себе си, така и в партньора си, а това им дава допълнителна сигурност за бъдещето.
Въпреки че двамата обичат да споделят моменти от ежедневието си  в социалните мрежи, за тези почти три десетилетия, в които са заедно, има и много мигове и емоции, които са останали скрити от обществеността. Именно за тях открехнаха завесата с документалната поредица за Netflix Beckham. В нея ги видяхме естествени непринудени, за моменти хапливи, но и все така обичащи се.
А след като е изгледал епизодите, Дейвид Бекъм не скри, че в главата му е изникнал въпроса как с Виктория са съумели да запазят брака си толкова дълго и да продължат да са заедно след всички възходи и падения, което са преживели.
Съпругата му също се е запитала същото, но двамата така и не са стигнали до конкретен отговор. А и по-важен е не начинът, а резултатът – че имат “страхотно семейство, страхотен бизнес” и са истински щастливи.
Футболистът признава още в подкаста SmartLess, че е бил доста емоционален, когато е гледал отстрани тяхната любовна история. И въпреки всичко, през което са преминали, той е преди всичко благодарен, че с Виктория са още заедно и винаги могат да разчитат един на друг, въпреки че приоритетите и отговорностите им са се променили коренно, откакто са станали родители, цитират го от Mirror.
Няма спор, че и с тази задача се справят повече от добре, при това четири пъти. Децата им вече са пораснали, а съпрузите имат повече време да се наслаждават един на друг. Съвсем скоро, през юли, ще отпразнуват своята сребърна сватба. И със сигурност на двамата им предстоят още много щастливи моменти, които да изживеят заедно. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо новият портрет на крал Чарлз предизвика толкова много коментари

Чарлз стана крал преди малко повече от година, на 6 май 2023 г. Малко след първата си годишнина на британския престол той разкри пред обществеността нов свой портрет, реално първият, откакто е монарх. Картината е дело на британския художник Джоната Йео, който започва да я рисува още преди три години, […]

Subscribe US Now