Как можеше да се казва Кайли Дженър

Според някои името на човек определя съдбата му, според други то е визитната му картичка. Трудно бихме си представили да се казваме по друг начин, нали… Е, оказва се, че родителите на Кайли Дженър са били на косъм от това да ѝ дадат различно име.
Яхнала вълната на една от последените тенденции в TikTok, 25-годишната американка публикува видео, в което разкрива името, което за малко е щяла да носи. Оказва се, че майка ѝ Крис и баща ѝ Брус (вече Кейтлин) са искали да нарекат дъщеря си… Кенеди.
На клипа виждаме как Кайли се излежава на леглото с четиригодишната си дъщеря Сторми, а отдолу върви надпис: “Казвам се Кайли, но за малко да бъда…” След секунди се разкрива, че за малко да бъде Кенеди.
Видеото завършва със снимка на един от комплектите за устни на звездата, като “Кенеди” заменя вече известния ѝ псевдоним върху опаковката.
“Не грабва по същия начин”, е заглавието на TikTok поста.
Освен Сторми, Кайли и Травис Скот са родители на син, с когото се сдобиха през февруари. По-рано този месец източник на Entertaiment Tonight издаде подробности за четиричленното семейство.
“Нещата между Кайли и Травис вървят супер. Те наистина са се напаснали заедно и успешно се справят като родители. Наистина им се получава, те просто живеят живота си. И са фантастични родители на две деца.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда Ариана Гранде без грим и прическа

Ариана Гранде гордо показа естествената си красота – напълно без грим и с къдриците, с които природата я е дарила. Факт е, че Ариана рядко разпуска емблематичната си висока опашка. Рядко изтрива и характерната си очна линия. Така че да я видим отвъд сценичната ѝ визия е по-скоро изключение. Но точно […]

Subscribe US Now