Как изглежда Ариана Гранде без грим и прическа

Ариана Гранде гордо показа естествената си красота – напълно без грим и с къдриците, с които природата я е дарила.
Факт е, че Ариана рядко разпуска емблематичната си висока опашка. Рядко изтрива и характерната си очна линия. Така че да я видим отвъд сценичната ѝ визия е по-скоро изключение. Но точно това направи изпълнителката в Instagram, където публикува няколкосекундно видео, в което е без грим и прическа.
А всъщност, 29-годишната изпълнителката разширява империята си за красота с нова гама God Is A Woman Body.
В началото на клипа Ариана Гранде се появява с увита около гърдите си кърпа и мокра коса, прибрана на кок. Тя се усмихва леко и нежно подпира брадичката си с ръка, демонстрирайки безупречна кожа.
След това видеото насочва вниманието ни към два от новите ѝ продукти – масло за тяло и скраб, преди да се върнем към певицата. Следващият кадър разкрива естествената ѝ коса, падаща на мокри къдрици по гърба ѝ.
Ариана развълнувано разказва за стартирането на първата си колекция за тяло. Към публикацията тя пише, че повече от седем години създава аромати, но най-накрая дава начало на серията God Is A Woman Body.
А когато става дума за продукти за красота и грижа за кожата, Ариана Гранде е истински предприемач. На 16 септември тя пуска първия си парфюм Ari. Година по-късно излезе още по-успешният Sweet Like Candy. Оттогава тя прибавя други шест аромата, припомня Life & Style.
Изпълнителката на “Thank U, Next” започна да твори и в сферата на грима, създавайки собствена R.E.M. марка през ноември 2021 г. Тя включва маркери за очна линия, течни сенки за очи, хайлайтъри и др., които излизат по магазините през 2022 г. Последно Ариана пусна колекция от R.E.M. продукти, свързани с устните на 16 юни тази година.
“Не искам просто да се хвърлям в каквито и да било начинания… и аз нося грима на моите връстници, точно както слушам тяхната музика. Няма да кажа: “О, има твърде много изпълнителки”, казва Ариана Гранде пред Allure в края на миналата година относно пренаселването на пазара за козметика със знаменитости. “…гримът никога не е достатъчен – точно както музиката.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Съвършена майка ли е Анджелина Джоли

Въпреки всички съдебни проблеми, които има с Брад Пит, Анджелина Джоли прави всичко по силите си, за да може децата им да са щастливи. След като записа и изпрати Захара в престижния колеж Spelman, тя посвети време на една от по-малките си дъщери. 47-годишната актриса заведе 14-годишната Вивиан на специално […]

Как изглежда Ариана Гранде без грим и прическа

Ариана Гранде разкрива всичко. Изпълнителката на “7 Rings” гордо показа естествената си красота – напълно без грим и с натуралните си къдрици.
Певицата рядко разпуска емблематичната си висока опашка и рядко изтрива характерната си очна линия. Така че да видим Ариана отвъд сценичната ѝ визия е изключение. Този път звездата зарадва последователите си в Instagram, като публикува няколкосекундно видео, в което позира без грим и прическа.
Поп иконата разширява империята си за красота, обявявайки новата си гама “God Is A Woman Body”.
29-годишната изпълнителка на “Side To Side” се появява в началото на клипа, с увита около гърдите си кърпа и мокра коса, прибрана на кок. Тя се усмихва леко и нежно подпира брадичката си с ръка, демонстрирайки безупречна кожа.
След това видеото насочва вниманието ни към два от новите ѝ продукти – масло за тяло и скраб, преди да се върнем към певицата. Следващият кадър разкрива естествената ѝ коса, падаща на мокри къдрици по гърба ѝ.
Ариана развълнувано разказва за стартирането на първата ѝ колекция за тяло. Към публикацията тя пише, че повече от седем години създава аромати, но най-накрая дава начало на серията “God Is A Woman Body”.
Певицата е истински предприемач, когато става дума за продукти за красота и грижа за кожата. Тя пуска първия си парфюм, наречен “Ari” на 16 септември 2015 г. Година по-късно излезе още по-успешният “Sweet Like Candy”. Оттогава тя прибавя други шест аромата към своята арома империя, пропомня Life & Style.
Изпълнителката на “Thank U, Next” започна да твори и в сферата на грима, създавайки собствена R.E.M. марка през ноември 2021 г. Тя включва маркери за очна линия, течни сенки за очи, хайлайтъри и др., които излизат по магазините през 2022 г. Последно – Ариана пусна колекция от R.E.M. продукти, свързани с устните на 16 юни тази година.
“Не искам просто да се хвърлям в каквито и да било начинания…. и аз нося грима на моите връстници, точно както слушам тяхната музика. Няма да кажа: “О, има твърде много изпълнителки”, казва Ариана Гранде пред Allure в края на миналата година относно пренаселването на пазара за козметика със знаменитости.
“…гримът никога не е достатъчен, както музиката никога не е достатъчна”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ники Кънчев издаде нещо любопитно за новото си шоу СНИМКА

Много скоро известният журналист и водещ Ники Кънчев се завръща в тв ефира с чисто ново предаване. Куиз шоуто му ще се излъчва всеки ден, от понеделник до петък, от 18.00 до 19.00 часа по Нова телевизия. Както всички знаем, през 2001-ва Кънчев за първи път стартира култовното, актуално и до днес, шоу […]

Subscribe US Now