Известна родна журналистка спря дъха с голи СНИМКИ 18+ от снега

Карина Караньотова съчета набързо отминалата зима и предстоящото лято, а кадрите, които качи в профила си в социалните мрежи, нагорещиха до краен предел последователите й.

Журналистката, която използва великденската ваканция, за да се порадва на любимата си планина, а и да покара малко ски, се пусна по бански насред пистата и обра точките.
Карина Караньотова стана жертва на нагла кражба СНИМКА

Щерката на Ангел Караньотов определено знае как да се забавлява, а и не й липсва смелост, за да се появи в този вид насред снега. “Голям кеф!”, “Секси Снежанка! Евалата Кари!”, гласят само малка част от реакциите на виртуалните й приятели.
Ограбиха жестоко Карина Караньотова СНИМКА 18+
Разбира се, не липсваха и закачливи коментари. Някои от последователите й, например, обърнаха специално внимание на очилата, с които е на кадрите, като бе ясно, че всъщност имат предвид всичко останало, което се вижда, най-вече сексапила на Карина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

И Ивелина аут от "Ергенът", но след шоуто двамата с Евгени ще... СНИМКИ

Учителката Ивелина е поредната дама, която напусна имението на “Ергенът”, след като Евгени не я удостои с цвете по време по време на церемония на розата. Успокояващото за нея поне е, че не е първата, която не получава заветното цвете от най-желания тв ерген в момента. Бургазлийката, която се изявява още […]

Subscribe US Now