Неочакваната слабост на Салма Хайек

Когато не ни радва с пъстрите си снимки и щедрите си форми в Instagram, Салма Хайек води доста активен социален живот. Тя често присъства на светски събития, а в доста от случаите е придружена и от съпруга си Франсоа-Анри Пино.
През последната седмица 57-годишната актриса присъства на две такива, които не останаха незабелязани от медиите. Не остана незабелязана и явната й слабост към блестящи тоалети.
В средата на мината седмица Салма беше сред популярните лица, които присъстваха на откриването на изложбата на Сами Хайек – брат й, в Лос Анджелис. За събитието, на което присъстваха още Антъни Хопкинс, София Вергара, Деми Мур, тя носеше прилепнала сребриста пола и сребристи сандали.
На 4 ноември Хайек мина по червения килим на LACMA Art+ Film Gala, както направиха и много други знаменитости. Никой обаче не блестеше толкова ярко, колкото нея – актрисата от “Фрида” носеше обгръщаща формите й рокля Gucci в цвят розово злато.
Явно блестящите тонове са новата слабост на Салма Хайек и няма как да не признаем, че много отиват на експресивната й натура.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Златка Райкова избесня и се нахвърли срещу мъжете с жесток хейт СКРИЙНШОТ

Плеймейтката Златка Райкова преживява тежки дни и като че ли е разочарована от хората и затова се изолира. тя си позволи да нахули мъжете брутално в социалните мрежи, без да й мигне окото кой ще се обиди.  Блондинката отговори на въпроси на своите последователи в Инстаграм, по-искрена от всякога и […]