Златка Райкова избесня и се нахвърли срещу мъжете с жесток хейт СКРИЙНШОТ

Плеймейтката Златка Райкова преживява тежки дни и като че ли е разочарована от хората и затова се изолира. тя си позволи да нахули мъжете брутално в социалните мрежи, без да й мигне окото кой ще се обиди. 

Блондинката отговори на въпроси на своите последователи в Инстаграм, по-искрена от всякога и изля як хейт, задоволявайки любопитството им.

Оказва се, че Златка се намира в тежък емоционален момент, който е повлиян от редица предателства. Типично за нейната зодия Козирог е да се бори със справедливостта и обикновено очакванията й към хората са по-големи от това, на което те са готови да дадат в замяна. И оттук идва огромното разочарование от хората, което си личи в нейните отговори в социалните мрежи. 
“Изолирам се, защото ми се повръща от хората…”, заяви силиконката. “Те в България всички са един дол дренки…”, отсече Русата Златка в отговор на въпрос за силния пол.
Изкусителката и любимият й Карен се върнаха от Дубай, където отпразнуваха своя меден месец. Припомняме ви, че през септември двамата вдигнаха шумна сватба в столицата./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Елза Хоск в 18 факта

Днес, 7 ноември, рожден ден празнува шведският модел Елза Хоск.  Източник: blitz.bg

Subscribe US Now