Прекалил ли е Бруклин Бекъм

Вече почти половин година измина откакто Бруклин Бекъм и Никола Пелц си казаха заветното “да” пред олтара. И оттогава насам те не спират да доказват любовта помежду си с най-различни жестове. Няма как да не ни направи впечатление обаче, че тези на Бруклин привличат най-много внимание.
Синът на футболиста Дейвид Бекъм освен че е тръгнал по професионалните стъпки на баща си, също като него има и влечение към татуировките.
И за да сме по-точни, то си е направо мания, защото Бруклин има около цели 100 на брой от тях на различни места по тялото си.
И следва най-любопитната част. 70 от всички негови татуса са посветени на жена му Никола Пелц, пише USA Today.
Една от най-атрактивните татуировки, поне според нас, е тази на сватбената им клетва – и то на целия текст от нея. Докато пък друга е по-семпла и просто е изписано married (женен) на лявата му ръка.
“Казах си: “Женени сме, защо не?” Не беше нещо, за което да мисля с месеци. Ожених се преди пет месеца, защо не?”, споделя Бруклин за идеята за татуса с думата “женен”.
Както самият той си признава, не влага особено много време и чудене, за да избере и да се реши каква да е следващата му татуировка. Някак си ни се струва, че и занапред ще виждаме нови такива, естествено, също посветени на красивата Никола.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

И Силвена Роу аут от телевизията, на нейно място слагат... СНИМКА

Мария Жекова от седмия сезон на „Мастършеф” сменя Силвена Роу като водеща на кулинарно предаване в Би Ти Ви. Младата брюнетка, която спечели последното излъчено до момента издание на готварския формат, ще прави собствено шоу – „Вкусът на България”. Нейната менторка – шеф Роу, засега остава да се вихри единствено […]