Когато Мишел Обама не е можела да понася Барак Обама

Наскоро Мишел и Барак Обама отпразнуваха 30-ата годишнина от сватбата си и се похвалиха с мили постове в Instagram. Колкото и перфектно да изглеждаше всичко на снимки, както често се оказва, картинката в действителност може да бъде и доста по-различна.
Двойката се среща за първи път през 1989 г., като само три години след това се жени. Бракът ѝ обаче ни винаги е вървял по мед и масло. Това признава самата Мишел Обама на кръгла маса в разговор за Revolt TV.
Бившата първа дама сподели, че е имало цяло десетилетие от брака ѝ с Барак Обама, през което не е можела да го понася. “Хората смятат, че съм подла като го казвам – но сякаш имаше 10 години, в които не можех да понасям съпруга си”.
Мишел Обама разказва още, че предизвикателният период е дошъл, когато двете им деца са били още малки. Тогава политическата кариера на съпруга ѝ е вървяла нагоре, а тя като майка предимно е трябвало да се грижи за дъщерите си Саша и Малия.
По думите на бившата първа дама, както тя, така и Барак Обама, са се опитвали да изградят кариерите си, докато са се тревожили и за децата си и напредването им в училище, и какво ли още не.
Според Мишел Обама златната среда в брака просто е непостижима. “Бракът не е 50 на 50, никога, никога”, са точните ѝ думи. Тя обяснява, че в едни моменти се е раздавала на 70% процента, докато мъжът ѝ на 30%, а в други – той на 60%, а тя на 40%.
Въпреки това обаче никога не би се оказала от брака си, с каквито и трудности и предизвикателства още ги срещне животът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Провокациите на Дуа Липа на Нова година

Разбира се, че всички сме посрещнали новата 2023 г. с празненства. Някои с по-големи, други с по-малки и скромни, но идването на новата година е било отчетено по някакъв начин. Е, може би изключение прави Дуейн Джонсън, който има странна представа за празнуване. Но това не важи за Дуа Липа, […]