Провокациите на Дуа Липа на Нова година

Разбира се, че всички сме посрещнали новата 2023 г. с празненства. Някои с по-големи, други с по-малки и скромни, но идването на новата година е било отчетено по някакъв начин.
Е, може би изключение прави Дуейн Джонсън, който има странна представа за празнуване. Но това не важи за Дуа Липа, която определено не може да се оплаче от вече изминалата 2022 г. От профила ѝ в Instagram разбираме, че тя е посрещнала и Нова година подобаващо.
Изпълнителката сподели няколко снимки от празничната вечер, от които разбираме, че си е прекарала наистина добре. Но не само това става ясно от кадрите.
Вижда се и изборът на рокля за специалната вечер, а той е повече от интересен и провокативен. Роклята на Дуа Липа е доста изрязана в частта на гърба. Толкова, че е загатнато какво точно бельо е решила да обуе.
От Glamour припомнят, че Липа обича подобен тип провокации, като това не е първият път, в който облича подобна рокля. Направи го и през януари 2021 г. по време на почивката си в Тулум, Мексико.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямото събитие на кралица Рания и крал Абдула

През отминалата година йорданското кралско семейство имаше доста поводи за радост от личен характер. Престолонаследникът, както и най-голямата дъщеря на крал Абдула Втори и кралица Рания се сгодиха. Принц Хюсеин обяви годежа си за Раджуа Калид ал Саиф през август, а няколко седмици преди това принцеса Иман съобщи, че се […]