Тайната на Ан Хатауей да изглежда толкова добре и на 40

Едва ли някой би оспорил, че Ан Хатауей е сред знаменитостите, които не изглеждат на годините си. През ноември тя ще навърши 41, но определено изглежда сякаш за нея времето е спряло преди десетилетие.
Актрисата не само е в завидна физическа форма, но и лицето ѝ все така е запазило свежия си вид. Разбира се, всичко това не се постига без усилия и средства. И очевидно тя влага и от двете, за да се бори с външните признаци на стареене.
Въпреки това, Ан Хатауей не се притеснява от остаряването. Според нея е разочароващо схващането, че напредването на възрастта означава, че човек не може да се развива и подобрява.
“Предпочитам да го отпразнувам заради подаръка, който е. За мен е вълнуваща привилегия да остарявам и се надявам да имам възможността да науча повече за себе си”, споделя актрисата при обявяването на партньорството ѝ с козметичната марка Shiseido. Част от колекцията на компанията е линията Vital Perfection, на която Ан Хатауей е избрана за глобален посланик, разбираме от Entertainment Tonight.
Актрисата признава, че не пренебрегва грижата за себе си и инвестира в продукти за лице, с които да поддържа кожата си. “Знам от жените в семейството ми, че кожата ми ще ми се отплати, ако се погрижа за нея. Сега разбирам, че кожата ми е свързана с цялостното ми здраве и благополучие. С напредването на времето става ясно, че красотата определено е нещо, което идва отвътре”, казва още Ан Хатауей.
Тя издава също, че за добрия външен вид и състояние на кожата си, разчита на крема Vital Perfection Uplifting and Firming Cream на Shiseido. По думите ѝ цялата линия Vital Perfection е ефективна основно защото е подхранваща.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това ли са най-великите метъл песни на всички времена

Хиляди години след бронзовата и желязната епоха, същинската метъл епоха изгрява преди половин век. През 1970 г. Black Sabbath убедително представя истинската същност на злото с тромавия начален китарен риф от три акорда към песента “Black Sabbath”, освещавайки първия хеви метъл химн. И оттогава вълната на метъла се разпространява яростно. Judas Priest се настройват над мрачните назъбени мелодии на […]

Subscribe US Now