Нова банкнота от 1000 лв.: Ликът на Емилия краси зелената хартийка

Хитовата изпълнителка Емилия изгря на банкнота от 1000 лв. Нейното лице изгря на зелената хартийка и предизвика истински бум в социалните мрежи. 

Новите банкноти показа самата певица в своя профил в Инстаграм и отприщи ожесточена вълна от горещи коментари. 
Изпълнителката на хита “Алкохол” получи нестандартен подарък от своя фенка на последното й участие в Пловдив. Въпросното момиче често проявява креативност в изненадите към любимката си и определено колежките на Емилия могат само да й завиждат, че има такъв креативен почитател. 

Емилия бе изненадана от подаръка на своята фенка, която бе направила цяла пачка от стотачки с лица на любимката си. Хитовата фолк звезда обсипа с парите своята фенка по време на изпълнението на любимата й песен. 
След като Емилия сподели сторито с нестандартния подарък се пяовиха коментари, че ще е добре да има наистина такива банкноти. “Подновяване на валутния фонд на България ли виждат очите ми”, “Така ако ги направят ще е супер”, са само малка част от коментарите под сторито на Емилия.
От няколко дни Емилия се върна отново в отбора на блондинките и обра всички точки с визията си./show.blitz.bg
 
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Обрат! Теди Александрова получи предложени за брак от приятел и колега на Емрах ВИДЕО

Фолк певицата Теди Александрова получи изненадващо предложение за брак от свой колега и не става въпрос за бившата й половинка Емрах Стораро. Изпълнителката на “Чалга пеперудки” отдавна е загърбила тази тръпка, а сега на колене й падне един от най-добрите приятели на синът на Тони Стораро.  Младият изпълнител се осмели […]

Subscribe US Now