Тези мачочци от “Игри на волята” се съблякоха и накараха мацките да настръхнат СНИМКА

В последния сезон на “Игри на волята” участниците са с много силна физика, а мъжете безспорно спечелиха фенските сърца на жените не само с чар и характер, но също с телосложение. 

В битката за най-привлекателен мъж е оспорвана, а в нея се включват почти всички участници от последния сезон. Двама от тях накараха всички жени да настръхнат от скорошна снимка, на която повдигат дрехите си и показват гола плът и стегнати плочки на корема. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Николай Чакалов (@nikichakalow)

Николай Чакалов беше сред най-амбицираните участници тази година, но за жалост вече е сред елиминираните играчи. От всичко, което споделя със зрителите, става ясно, че след края на предаването той е успял да се сближи с всички и драмите от “Игри на волята” не са прехвърлени и в реалния живот.
Стартът му в играта започна от племето на Резервите, в което се запозна с Иван Гайтанов. По думите на Чакалов точно те двамата са заслужавали да продължат доста по-напред. И за да докаже на всички какво изпускат да гледат все още по телевизията зрителите, двамата качиха снимка, на която показват страхотен коремен релеф – мацките със сигурност не ги оставят на мира дори за секунда./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как приключи сагата на Илон Мъск с Twitter

Сагата на Илон Мъск с Twitter се проточи доста дълго. Още през април той обяви намерението си да купи социалната мрежа, като известно време след това обаче размишляваше върху сделката, която вече бе подписал за придобиването ѝ. За известен период сделката беше замразена, тъй като по думите на милиардера Twitter […]

Subscribe US Now