Забавленията на Брук Шийлдс по хавлия

Брук Шийлдс може и да преживява наново стари травми и успехи покрай създаването на документалния филм за живота й Brooke Shields: Pretty Baby, но всички те са отдавна в миналото. Днес тя се чувства страхотно.
Поне това виждаме от профила й в Instagram, където 58-годишната актриса се забавлява и се отдава на грижи за себе си. А още по-страхотното е, че го прави в компанията на дъщеря си.
Шийлдс публикува кратко видео, на което я виждаме с 20-годишната й дъщеря Роуън Хенчи да си правят спа ден в къщи с процедури, фрешове и любима музика.
Двете припяват на песента “Angel Eyes” на АВВА във варианта й от филма “Мамма Миа”. Това не е първото видео на майка и дъщеря, в което двете пеят заедно – Брук често публикува такива с Роуън.
Освен на Роуън, Брук Шийлдс е майка и на 17-годишната Гриър Хамънд. И двете й дъщери са плод от брака й със сценариста Крис Хенчи, за когото Шийлдс е омъжена и в момента, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с връзката на Брад Пит с Инес де Рамон

Още от края на миналата година се заговори, че Брад Пит и бившата съпруга на Пол Уесли – Инес де Рамон, имат връзка. За всички тези месеци досега обаче нито един от двамата не е казал нищо официално. Едва ли това ще се случи, защото знаем колко дискретен и потаен е […]

Забавленията на Брук Шийлдс по хавлия

Брук Шийлдс може и да преживява наново травми и успехи от миналото си покрай създаването на документалния филм за живота й Brooke Shields: Pretty Baby. Но тези неща вече са отминали и тя се чувства страхотно.
Поне това виждаме от Instagram профила й, където 58-годишната актриса се забавлява и се отдава на грижи за себе си. А още по-страхотното е, че го прави в компанията на дъщеря си.
Шийлдс публикува кратко видео, на което виждаме нея и 20-годишната й дъщеря Роуън Хенчи да си правят спа ден в къщи с процедури, фрешове и любима музика.
Двете припяват на песента “Angel Eyes” на АВВА във варианта й от филма “Мамма Миа”. Това е не първо видео на майка и дъщеря, в което двете пеят заедно – Брук често публикува такива с Роуън.
Освен на Роуън, Брук Шийлдс е майка и на 17-годишната Гриър Хамънд. И двете й дъщери са плод от брака й със сценариста Крис Хенчи, за когото Шийлдс е омъжена и в момента, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емили през лятото - секси и червенокоса

Лятото е в разгара си и всеки се опитва да го прекара по възможно най-добрия начин. В компанията на приятели и по възможност на плажа. Изключение не прави и Емили Ратайковски, която добре знаем, че не пропуска подходяща възможност, за да облече секси банските си и да разпуска. В профила […]

Subscribe US Now