Българските рокли в Кан – Десислава Тошева и Caviar Couture на червения килим

Кинофестивалът в Кан е едно от най-значимите светски събития и да присъстваш на него е голяма привилегия. Докато едни са там заради ролята си в някой от представените в програмата филми, други са специални гости, заслужили мястото си по един или друг начин. И тази година отново сред тях е родната дизайнерка Десислава Тошева.
Създателката на модния бранд Caviar Couture е известна със своите модни произведения далеч извън границите на България. За последно за нея се заговори покрай роклята й, която облече Мис Франция. А миналата година с нейно творение видяхме и майката на Илон Мъск Мей, която позира за корица на модно списание.
И тази година Десислава Тошева е на червения килим в Кан. Тоалетите на нейната марка отново са част от звездния шоурум на кинофестивала и всички могат да им се насладят. Тя публикува в профила си в Instagram кратко видео от мястото с най-голяма концентрация на звезди в момента. Виждаме я в тъмносиня рокля на Caviar Couture, с която е като истинска филмова звезда.
Това обаче не е единственият тоалет на марката, която бе разходен на кинофестивала. Кира Чаплин, внучката на Чарли Чапли, заложи на красив тоалет от българския бранд в светлорозово и с черни елементи. Моделът носи името AIRA.
И сега за пореден път роклите на Десислава Тошева бяха редом до тези на най-големите модни брандове в света. Така освен Мария Бакалова, имаме още един повод за гордост.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новак Джокович на 37

Днес, 22 май, рожден ден празнува един от най-големите, забавни и скандални професионални тенисисти на всички времена, Новак Джокович.  Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now