Ужас! Кака Лара разкри, че е болна от рак

За първи път Лара Златарева, по-известна като кака Лара, разкрива една тежка новина, а именно, че преди месец е диагностицирана с най-коварната болест в днешно време. 

“Понякога ми става мъчно за самата мен“, разкрива пред сълзи водещата. 
Тази неделя (28 май) гост на Нели и Меги в “Търси се“… по bTV ще бъде  кака Лара.  За първи път тя ще разкрие една тежка новина – преди около месец при рутинен преглед е диагностицирана с рак на гърдата. Битката тепърва предстои, но “приемам ситуацията като нещо, през което ще премина и ще продължа напред“, ще сподели тя. 

“Понякога ми става мъчно за самата мен“, разкрива пред сълзи водещата. Зрителите обаче ще се убедят, че дори и в този момент на изпитание тя не губи чувството си за хумор и любовта си към живота.

За първи път зрителите на bTV ще видят и мъжа, с когото Лара споделя живота си – Веселин Сивков. Операторът ще признае, че се е влюбил в нейната усмивка, а тя през смях ще допълни: “Той е спокоен, аз истеричка – в това се крие нашият баланс“.

За раздялата преди години с бившия ѝ съпруг Владо Береану и приятелството, което имат и до днес, за разликата между това да си млада майка и майка в зрелите си години – Лара Златерава ще бъде докрай откровена пред Нели и Меги./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

В Кан по бельо - да, Ирина Шейк направи и това

След като само преди броени дни обърнахме внимание за дръзкия избор на облекла на Ирина Шейк в Кан, тя сякаш реши да ни покаже, че може да бъде и още по-шокиращо секси. Защото моделът не се подчинява на никакви правила и за пореден път доказа, че създава свои собствени. Визията й в Кан […]

Subscribe US Now