В Кан по бельо – да, Ирина Шейк направи и това

След като само преди броени дни обърнахме внимание за дръзкия избор на облекла на Ирина Шейк в Кан, тя сякаш реши да ни покаже, че може да бъде и още по-шокиращо секси. Защото моделът не се подчинява на никакви правила и за пореден път доказа, че създава свои собствени. Визията й в Кан определено може да бъде описана само с една дума – рискована.
След оскъдния тоалет от две части от Mowalala, състоящ се от семпло горнище, което едва покрива гърдите и прозрачната бяла рокля  без сутиен, Ирина Шейк беше забелязана да излиза от хотела си в Кан в тоалет, който не оставя много на въображението. Този път поне беше сложила сутиен.
Роклята ѝ се състои от прозрачен шифон с подходящи ръкавици и чорапи без пръсти, носен върху мрежест сутиен, закрепен с метална закопчалка, плюс бикини. 
Явно Шейк не забравя и за блясъка, което изисква едно такова събитие, защото носи бижу със скъпоценни камъни, което се разпростира по цялото й деколте, създавайки илюзията за огърлица. Тя завършва визията със слънчеви очила, високи обувки и ярко червени устни.
“Просто го направи”, пише моделът под серията от снимки в Instagram на дръзкото си облекло. И по всичко личи, че се гордее с начина, по който изглежда.
Не може да се отрече, че през последните няколко години Ирина категорично се противопоставя на нормите и ограниченията, като не се притеснява да поставя свои собствени стандарти в модата, без да се интересува от мнението на критиците.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-актуалният маникюр в момента

От премиерата на игралната версия на “Малката русалка” ни делят само няколко дни. От лятото пък – около месец. А комбинацията от двете ражда една от най-актуалните тенденции в маникюра за следващите месеци. Морски нокти, нокти на русалка или пък просто маникюр в цвят аквамарин – както и да го […]