Бомба! Култов участник от “Игри на волята” се жени до дни ВИДЕО

Един от най-емблематичните участници в риалитито „Игри на волята“ обяви, че скоро ще мине под венчилото!

Филип, който остана втори в миналогодишния сезон на предаването, разкри, че ще се жени. Това се случи в „Черешката на тортата“ по NOVA, където някои от участниците от сезон 4 на „Игри на волята“ гостуваха на победителя Алекса и жена му Елица Янкова в Белград.

По време на вечерята Алекса попита гостите си дали скоро им предстои сватба, при което Филип разкри, че скоро, ще се сдобие с халка. „Скоро ще станеш властелинът на пръстена“, пошегува се с него Алекса.
“И мен ме очаква да ме стегне пръстена, дано не стяга много”, пошегува се Фифо. Той разкри още, че всичко за сватбата е готово и събитието ще е съвсем скоро. Инженерът също така сподели, че ергенското му парти ще бъде “по люлински”. “Стъпката да създам семейство е напълно нормална, имам човек до себе си. Чак в петата вечер ме попитаха за това нещо, не е никаква тайна да го споделя с всичко”, каза още Филип пред камерата на “Черешката на тортата. Очаква се церемонията да се проведе в първата половина на септември.
 

Източник: blitz.bg
Next Post

10 любопитни факта за Майкъл Джексън, който този месец щеше да навърши 65

На 29 август Майкъл Джексън щеше да навърши 65 години. Но великият изпълнител напуска този свят едва на 50-годишна възраст, след като собственият му лекуващ го лекар го интоксикира с пропофол и бензодиазепини. Изпълнителят на “Bad” умира на 25 юни, 2009 г. Майкъл Джексън освен като най-успешен поп изпълнител, направил истинска […]

Subscribe US Now