Моделът на Samsung, който може да не видим повече

Серията Samsung Galaxy A е една от най-популярните в средния клас, като смартфоните в нея обикновено предлагат прилични екстри, надежден и стилен дизайн на доста достъпни цени. 
За съжаление обаче, един от водещите модели в нея може би никога няма да се появи отново, твърдят от немския сайт Galaxy Club.
Според тях Samsung ще преустанови производството от на телефоните в серията Galaxy A7x и през идната година няма да видим А74. 
Така тазгодишният Galaxy A73 може да остане последният подобен модел, но добрата новина е, че малко по-ниско позиционираните телефони Galaxy A5x ще продължат да съществуват и да се развиват. 
Това може да остави доста сериозна празнина между S23 и предстоящия А54, който се очертава като най-високо позиционирания модел в Galaxy A серията. 
Под него ще се появят А34, А24 и A14, за които знаем, че вече са в разработка.
Източниците на Galaxy Club разкриват, че Samsung може би ще предпочете да предлага Galaxy S22 на намалена цена, за да отговори на търсенето в сегмента на високия среден клас, въпреки че S22 е с по-добри показатели от очакваното за среден клас. 
Възможно е компанията също така да заложи на по-силно присъствие на Galaxy S22 FE и S23 FE, но засега не сме чували нищо за тези модели. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дарина Павлова обяви голяма новина от Вашингтон СНИМКИ

Тази Коледа със сигурност е много специална за Дарина Павлова, защото фамилията й съвсем скоро ще стане по-голяма с още един член. Мадам Мулти показа кадър, който развълнува много последователите й. От снимката се вижда, че бизнесдамата се е събрала заедно с децата си за празниците, освен това може да […]