Как синът на Джон Бон Джоуви предложи брак на известната си приятелка

През април Мили Боби Браун и Джейк Бон Джоуви обявиха годежа си с пост в Instagram, около две години след като се заговори, че са заедно.
Пред The Sunday Times 19-годишната актриса от Stranger Things за първи път споделя подробности около щастливото си събитие и дори издава, че Джейк Бонджоуви наистина е “избраният”.
В интервюто си Мили Боби Браун издава, че още първият път, в който двамата са разговаряли, е осъзнала, че той ще бъде “огромна част” от живота ѝ. Актрисата разказва, че тогава е изтичала при майка си и ѝ е признала, че наистина го харесва.
“След като се запознахме, разбрахме, че никога не искаме да се изоставяме”, спомня си Мили Боби Браун. Тя споделя също, че първоначално не е можела да назове конкретно причините да приеме Джейк Бон Джоуви за “избрания”, но е усещала, че той наистина е човекът, с когото иска да прекара остатъка от живота си.
“Мисля, че толкова голяма част от живота е премисляне. Единственото нещо, което ми даде ясен смисъл, беше той. Наистина не трябваше да мисля много”, издава още актрисата.
В интервюто си тя споделя също, че синът на Джон Бон Джоуви ѝ е предложил брак с пръстен на майка ѝ, за което очевидно е имало предварителна договорка. А Мили Боби Браун признава, че идеята да носи частица от майка си със себе си определено ѝ харесва.
Не само майка ѝ обаче явно одобрява връзката. Актрисата не крие, че и двамата ѝ родители са “супер щастливи” е “обожават” половинката ѝ. А същото важи и за семейство Бон Джоуви. 61-годишният Джон, който е заедно със съпругата си Доротея от гимназията, публично призна, че одобрява връзката на сина си, по време на интервю за Radio Andy. И по думите на Мили Боби Браун цялото семейство на годеника ѝ са “прекрасни хора”.
Актрисата и Джейк Бон Джоуви обаче все още не са определили дата за сватбата си, въпреки че дизайнери вече отправят предложения за булчинска рокля.
Междувременно на Мили Боби Браун ѝ предстои да завърши сериала Stranger Things, в който участва вече цели четири сезона. Петият и последен, който също е засегнат от холивудската стачка, е отложен, припомнят ни от People. Актрисата, която изиграва главата роля, обаче е готова да сложи край на тази глава от живота си, както споделя пред Times преди началото на протестните действия на колегите си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко сериозна е връзката на Брад Пит и Инес де Рамон

На фона на продължаващия развод с Анджелина Джоли, личният живот на Брад Пит все така се следи изкъсо. Още през декември миналата година западните медии потвърдиха, че Брад Пит и Инес де Рамон се срещат от известно време. Тогава стана ясно, че двамата се харесват и искат да видят как […]