Когато Амал и Джордж Клуни съберат едни от най-големите звезди на бляскаво събитие

Има няколко причини да харесваме Амал и Джордж Клуни толкова много както поотделно, така и като двойка, и една от тях е, че за разлика от много други знаменитости, те са граждански активни личности и са посветени в редица смислени каузи. И именно за едно такова значимо събитие двамата събраха едни от най-големите холивудски звезди.
Вчера, 28 септември, се проведе The Albies – събитие, което отдава почит на защитниците на справедливостта, пише People. Амал и Джордж Клуни, Дарън Уокър, президентът на Ford Foundation, както и останалите известни лица, отбелязаха постиженията в журналистиката, активизма за правата на човека, правата на жените и защитата на демокрацията. Събитието се проведе в Обществената библиотека на Ню Йорк, а ето и част от другите знаменитости, които се присъединиха към семейство Клуни.
Ан Хатауей
София Вергара
Емили Блънт и Джон Красински
Хайди Клум
Рейчъл Вайс и Даниел Крейг
Скарлет Йохансон
Кейт Мос
Нина Добрев и Шон Уайт
Грета Гъруиг
Барт Фройндлих и Джулиан Мур

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой е измислил името на Metallica - какво разкри Ларс Улрих по въпроса

Като гост в подкаста SmartLess, създаден от популярни личности в актьорския бранш, Ларс Улрих разказа редица любопитни моменти от ранната история на групата – от създаването ѝ, до първия голям успех. Но безспорно най-интересно бе барабанистът да сподели кой всъщност е измислил името Metallica и как в крайна сметка то […]