Колко влюбени са Силвестър Сталоун и жена му

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин може и да преживяха трудни моменти през миналата есен, но нещата вече са наред. Семейството се наслаждава на лятото и очевидно се забавлява като влюбена двойка.
А преди ден 77-годишният актьор от “Роки” използва профила си в Instagram, за да поздрави съпругата си по повод 55-ия й рожден ден. “Честит рожден ден на невероятната ми жена Дженифър”, гласи посланието му.
То е към снимка на Флавин, облечена в рокля на цветя и с едно от кучетата й в ръце. На преден план се вижда лилава торта с надпис “Майка-лъв”, която явно е изненадата на дъщерите на семейството към майка им.
Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин се женят през 1997 г., но през септември миналата година тя подаде молба за развод. Очевидно различията им са изгладени и сега Слай и Джен са щастливи заедно.
Те са родители на три дъщери – София на 26, Систин на 25 и Скарлет на 21. Повече за петчленното семейство можем да научим от риалити поредицата The Family Stallone, част от програмата на Paramount+.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Татковци въздишат: Фолк певица се превърна в секси учителка СНИМКИ 18+

Фолк певица се оказа, че е най-секси учителката, за която си мечтае всеки ученик и неговият баща. Красавицата е позагърбила певческата си кариера и мераците да става звезда, за да предаде знанията си на други.  Тя е много уважаван музикателн педагог и преподава на талантливи деца, но това не й […]

Subscribe US Now