Събра ли се отново Ал Пачино с 30-годишната си приятелка

Ал Пачино и Нур Алфала бяха засечени за първи път заедно през април 2022 г., а през юни 2023 г. се роди и първото им дете – син на име Роман. Само няколко месеца след раждането на детето, и двамата обявиха, че се разделят. Дълго време решаваха и как да разпределят родителските си задължения.
През октомври 2023 г. Page Six писа, че разполага със съдебни документи, които съдържат информация за графика на посещенията на детето и издръжката му. И така, Ал Пачино и Нур Алфала са юридически равни настойници на момчето, но всъщност той ще живее с майка си.
Според споразумението актьорът трябва плати и 110 хиляди долара предварително, а след това по още 30 хиляди долара месечно.
Звездата от “Кръстникът” трябва да внася 15 000 долара годишно в образователен фонд. Благодарение на това Алфала получава финансова помощ, а актьорът има право да вижда сина си. Въпреки раздялата им, по всичко личи, че двамата поддържат добри отношения.
Ал Пачино и Нур Алфала бяха забелязани заедно на вечеря заедно и то за първи път, след като уредиха битката си за попечителство. Двамата са били снимани от папараци, докато напускат заведението E. Baldi в Бевърли Хилс, Калифорния. Алфала е видяна да се качва на шофьорското място с Пачино на пасажерската седалка до нея.
Двойката е била изцяло в черно – Алфалла с клин, риза и кожено яке, завършваща визията си с чифт черни ботуши до коляното. Ал Пачино е бил с черни панталони, риза и палто. 
Появяването им на обществено място заедно породи съмнения дали двамата отново не са се събрали, като много от феновете на актьора изразиха възмущението си от връзката им, най-вече заради огромната разлика във възрастта – все пак Нур Алфала е на 30 г., а Ал Пачино е на 83.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво развеселява Чарлз, докато се бори с болестта

Откакто беше диагностициран с рак, крал Чарлз се оттегли от публични ангажименти. Той обаче продължи да извършва документалната си работа, а миналата седмица дори се срещна с премиера Риши Сунак. Междувременно в пощата на Бъкингамския дворец пристигнаха хиляди писма и картички, които искат да пожелаят на краля да се оправя […]

Subscribe US Now