Благо Джизъса търси жена на Жоро Валентинов след “Сървайвър” СНИМКИ

Все по-топли и дружелюбни стават отношенията между ексфутболиста Благо Джизъса и ММА боеца Жоро Валентинов в “Сървайвър”. Бившите баджанаци не само забравиха старата си вражда заради плеймейтката Златка Райкова, а и започнаха да кроят общи планове за бъдещето.

Щастлив от подновеното им приятелство, Жоро помоли Джизъса, който отскоро отново е семеен мъж, за лична услуга – да му съдейства да си намери гадже. “Жена ти няма ли някоя свестна приятелка, да ме запознае?”, попита той футболиста със светнали очи. “Ще намерим и отиваме на море!”, отсече убедено Благо.
ММА боецът Жоро Валентинов в “Сървайвър”: Простих на Благо Джизъса!

В племето им “Известни” не всички обаче са в блестящи отношения. Актрисата Снежана Макавеева и кулинарката Божана Кацарова за пореден път си размениха остри реплики преди изпитание за провизии.
Джизъса пред БЛИЦ часове преди “Сървайвър”: Семеен мъж съм, няма да се поддам!
Въпреки че се сдърпаха, двете се справиха отлично в играта, като победителката от “Мастършеф” навигираше безпогрешно възпитаничката на НАТФИЗ, която трябваше да събира топки по пясъка със завързани очи.

Междувременно в отбор “Войни” се оформи първата по-стабилна коалиция в лицето на инфлуенсърката Мария, студентката Ермина, футболиста Цецо и брокера Павел. Четиримата са убедени, че те са движещата сила в племето си, а съотборниците им само лежат по цял ден и ги занимават с претенциите си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето коя е блондинката, с която Зоран смени Силвия Петкова СНИМКИ

След като стана ясно, че Зоран Петровски и Силвия Петкова май вече окончателно са се разделили и няма да си дават повече шанс за оправяне на отношенията, ето, че режисьорът не е губил време, за да си намери нова жена. Победителят от миналия сезон на “Сървайвър”, който много пъти уверяваше […]