Целите на Джеймс Хетфийлд от Metallica за 2024 г.

В последния епизод на подкаста The Metallica Report в края на 2023 г. Джеймс Хетфийлд и Робърт Трухильо говорят за някои акценти от световното турне на M72, както и за целите си за 2024 г.
Трухильо споменава, че е изучавал френски по време на пандемията и би искал да се върне към езиците, както и да стане по-организиран в “живота в дома”.
Що се отнася до Хетфийлд, фронтменът на Metallica признава, че обикновено не влага много размисъл в новогодишните неща, но размишлявайки върху изминалата година, е супер благодарен за това, което има и през което е преминал.
“Винаги се опитвам да гледам напред към това, което ще донесе следващата година”, казва Хетфийлд. “Колкото остарявам, толкова по-лесно става. Така че, винаги очаквам с нетърпение да се върна на пътя, да свиря на някои концерти, виждайки както някои познати, така и нови лица.”
Гледната точка на Хетфийлд за близкото бъдеще всъщност е такава, от която всички можем да вземем поука. “Предполагам, че Новата година е нещо като прочистване и имам нова цел или нещо подобно”, разкрива още Хетфийлд. “Наистина просто продължавам да се опитвам да се усъвършенствам, да ставам по-добър, да имам по-добро отношение към живота и този на другите хора. Просто се опитайте да донесете възможно най-много радост на хората”, заключва фронтменът на Metallica.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Светът остава без последната си кралица

След смъртта на Елизабет Втора през 2022 г., датската кралица Маргрете остана единствената действаща кралица в света и най-дълго управлявалият монарх в Европа. Но по време традиционното си новогодишно обръщение тя изненада всички с разкриването на решението, което е взела. 83-годишният монарх ще абдикира на 14 януари, предавайки престола на […]

Subscribe US Now