Подлият ход на Пике, който Шакира не очакваше

Малко след като се разделиха Шакира и Жерар Пике, стана ясно, че футболистът има нова жена до себе си. Тя се казва Клара Чиа Марти и работи за Пике в неговата компания Kosmos, в офиса за връзки с обществеността.
Още с първите слухове за връзката им в края на август, двамата започнаха все по-честп да се появяват заедно на различни събития, като очевидно нямаха никакво намерение да крият, че са заедно и са щастливи. Наскоро Клара и Пике дори бяха заснети на семейно събирабе, като влюбените се забавляваха в компанията на родителите на футболиста. По всичко личи, че отношенията им стават все по-сериозни.
И въпреки че всеобщото мнение беше, че Пике и Клара са започнали романса си, след раздялата на бившия футболист на Барселона, преди броени дни стана ясно, че Пике и Клара са излизали още преди да приключи връзката му Шакира. До тази информация се добират фенове на колумбийската певица. В уебсайт, посветен на следенето на действията под лупа на известните личности, някои от по-наблюдателните забелязват, че по време на видео интервю, което бившият футболист прави от дома си през 2021 г., Клара се вижда на заден план.
Page Six публикува информация, че Клара Чиа Марти ясно се вижда на заден план в къщата, която Пике и Шакира споделяха, когато се предполага, че са живели “щастливо заедно”. Според източника, който е разговарял с Page Six, Шакира е “съсипана да научи, че тази жена явно се чувства като у дома си в дома, в който живеехме с децата си.”
По време на въпросното интервю Шакира и децата не са в Барселона. “Опустошително е да знам, че този романс е продължил много по-дълго, отколкото си представях”, цитира певицата нейн доверен човек пред изданието. 
Пике и Шакира обявиха раздялата си миналата година, след 11 години съвместен живот. От тези 11 години осем са прекарани в Барселона, Испания, въпреки че в момента певицата и децата й се местят в Маями.
“Трудно е да се говори за това”, каза Шакира за раздялата им в скорошно интервю. “Особено защото все още преминавам през това и защото съм в очите на обществото и защото нашата раздяла не е като нормална раздяла”, каза тя. И по всичко личи, че раните ѝ трудно ще заздравеят.
На Нова година Шакира написа на английски и испански в своите акаунти в социалните мрежи: “Дори ако раните ни са все още отворени през тази нова година, времето има ръцете на хирурга. Дори ако някой ни е предал, трябва да продължим да вярваме.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първо в БЛИЦ! Диона катастрофира тежко след участие СНИМКА

Актуалната фолк звезда Диона е катастрофирала след участие. Неприятният инцидент се е случил вчера (8 януари – б.а.), след като си тръгнала от участие в Ямбол.  Наш репортер научи за катастрофата от очевидци и реши да се свърже с изпълнителката и от първо лице да научим подробностите. Бившата рапърка, която […]