Емили Ратайковски и липсата на кураж да напусне съпруга си

От края на миналата година Емили Ратайковски е свободна жена след като взе трудното решение да се раздели със съпруга си Себастиян Беър-Маклард.
През тези месеци моделът така и не се решаваше да влезе в конкретика относно раздялата, но се знаеше, че тя е породена от изневери на съпруга ѝ.
Сега в подкаста Going Mental With Eileen Kelly Емили Ратайковски хвърля малко повече светлина около разпадналия ѝ се брак. Моделът казва, че доста време преди раздялата не се е чувствала щастлива, но не е имала куража да прекрати връзката си.
“Бях много, много нещастна”, допълва тя. Емрата пояснява още, че в даден момент е тежала около 45 килограма и била плашещо слаба, като това се е дължало на факта, че не е щастлива. Но въпреки това твърди, че е опитала какво ли не, за да спаси брака си.
“Опитах да вземам антидепресанти. Бях сигурна, че нещо с мен не е наред.” Цялото негативно преживяване е накарало Ратайковски да си научи урока, че трябва да се доверява на инстинктите си.
Относно факта, че съпругът ѝ е изневерявал Емили Ратайковски твърди, че мъжете не струват и няма значение кой си и колко перфектен си – защото това не ти гарантира сигурност и вярност във връзката.
Моделът съветва всички жени, които не се чувстват добре във връзките си, просто да си тръгнат, защото така ще са по-добре, пише Entertainment Tonight. “Не осъзнавах, че всъщност ще бъде толкова прекрасно отново да бъда себе си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тежката битка, която предстои на принц Хари

Принц Хари ще бъде в центъра на планиран процес във Върховния съд срещу издателя на вестник Daily Mirror по обвинения в хакване на телефона, постанови съдия преди броени дни. Кралската особа е една от няколкото публични личности, чиито съдебни дела срещу Mirror Group Newspapers (MGN) ще бъдат разгледани на процеса, […]

Subscribe US Now