Ето къде забегна Виктор след края на “Ергенът” и за какво харчи хонорара СНИМКИ

Фитнес гуруто Виктор Стоянов, който доби сериозна популярност покрай риалити формата “Ергенът” се е отдал на тотален релакс и шопинг терапия, присъща повече на претендентките за сърцето му във формата.

Наскоро в стори в социалните мрежи, той сподели, че се намира в Амстердам, без обаче да уточнява какъв е повода за пътуването му до нидерландската столица.
“Ергенът” призна колко деца иска да има и кой е най-скъпият подарък, който е правил на жена

Малко преди празниците бившата половинка на фитнес инструкторката Христиана Парова отправи въпрос към своите последователи къде те ще прекарат почивните дни. Той, от своя страна, сподели, че ще се отправи на пътуване с приятели, но тогава не сподели точно коя е дестинацията.
Ергенът Виктор призна за първия си секс! Сефтето му било в бус с дини, докато…
Явно все пак реши да не крие къде се намира и сподели сторита от Амстердам. И по всичко изглежда, че си прекарва доста добре. Със сигурност има нужда от почивка след излъчването на епизодите на “Ергенът”, като капка реалност никога не е излишна.
Пътуването на Виктор до Нидерландия съвпадна с честванията на националния празник в страната “Денят на краля”, който се отбелязва на 27 април, когато е рождения ден на краля Вилем Александър. 

“Ергенът” показа красива гледка от престоя си, както и какво точно възнамерява да си купи с хонорара от формата – в случая само е тествал мощната машина на специална писта./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Клюки за български и световни звезди

Вижте последните клюки за български, световни звезди, участници в риалити шоута и други знаменитости. Източник: blitz.bg