Неприятните странични ефекти на лечението на Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е добре. Поне така казва принц Уилям всеки път, когато по време на обществените му ангажименти е попитан как е съпругата му. Никой обаче не е виждал принцесата на Уелс от 22 март, когато изненадващо съобщи, че е диагностицирана с рак.
В момента 42-годишната Кейт се подлага на превантивна химиотерапия и основното, което прави, е да се отдаде на пълна почивка у дома си. Според някои източници обаче лечението не й се отразява добре и допълнително я е изтощило.
Макар да повлиява раковите клетки, химиотерапия има странични ефекти върху кожата, косата, чревната лигавица, костния мозък. Принцесата на Уелс страда от косопад и гадене, освен това е отслабнала драстично според информация на RadarOnline.
Това са обичайни съпътстващи състояния при онкоболните, които се подлагат на химиотерапия. От двореца Кенсигтън обаче не потвърждават информацията нито дават допълнителни сведения за случващото се с Кейт Мидълтън.
Съпругата на принц Уилям не уточни и в коя част на организма й са открити раковите клетки. Което, разбира се, породи още твърдения за това от какво страда тя. Най-честите предположения са за рак на дебелото черво.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Крал Чарлз вече е по-богат от майка си - на колко се равнява състоянието му

Мразен от мнозина, но и харесван от все повече, на 6 май крал Чарлз отбеляза първата годишнина от коронацията си. Тя не премина точно както сигурно си я е представял, но напоследък демонстрира добро здраве и сила на духа и всички са обнадеждени, че ще може да се наслаждава още на […]

Subscribe US Now