Разделиха ли се Том Круз и 25 години по-младата му руска половинка

В края на миналата година се заговори, че Том Круз се среща с 25 години по-младата от него рускиня Елсина Хайрова. Според Page Six 61-годишният актьор се е запознал с 36-годишния модел в Лондон чрез тяхна обща приятелка.
През декември 2023 г. двамата са били забелязани за първи път заедно в английския град. Според Daily Mail обаче са държали да не бъдат снимани, за да запазят отношенията си по-лични. Въпреки това изданието пише, че Том Круз и Елсина Хайрова определено са започнали да си стават все по-близки.
Двамата все по-често са излизали и на срещи в Лондон, като последно се предполагаше, че връзката им е станала сериозна. Отново Page Six писаха, че рускинята дори е запознала двете си деца с актьора. Те са от предишния ѝ брак с Димитрий Цветков, който е приключил през 2021 г., но не и без спорове за подялбата на имуществото. Според Daily Mail разводът е струвал цели 150 милиона паунда на бившия мъж на Елсина Хайрова.
Изглеждаше обаче сякаш новата връзка на рускинята с Том Круз се е развивала добре. Наскоро двамата дори са присъствали на едно и също събитие на лондонската организация Air Ambulance Charity, въпреки че са пристигнали поотделно.
И макар актьорът тъкмо да се е запознал с децата на Елсина Хайрова, нещо в отношенията между двамата очевидно не е проработило и са се разделили.
Пред The Sun US източник издава, че връзката им просто се е изчерпала, но ще останат приятели, тъй като са съседи в Лондон.
“Да приключат нещата с лоши чувства би било неудобно, ако се озоват в един асансьор заедно. Не са си обидени, за Том връзката им просто се изчерпа”, допълва още информаторът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

26 години брак и четири деца - разделя ли се Кейт Бланшет със съпруга си

Кейт Бланшет се запознава със сценариста Андрю Ъптън през 1996 г. В началото двамата са предпазливи един към друг. Андрю смята, че Кейт е твърде дистанцирана, а тя – че Андрю е капризен и арогантен. Двамата са в едни и същи кръгове и пътищата им често се пресичат, като всеки път […]

Subscribe US Now