26 години брак и четири деца – разделя ли се Кейт Бланшет със съпруга си

Кейт Бланшет се запознава със сценариста Андрю Ъптън през 1996 г. В началото двамата са предпазливи един към друг. Андрю смята, че Кейт е твърде дистанцирана, а тя – че Андрю е капризен и арогантен. Двамата са в едни и същи кръгове и пътищата им често се пресичат, като всеки път между тях прехвърчат искри.
В един момент бившите ”врагове” са хванати да се целуват на светско събитие. Три седмици по-късно двойката обявява годежа си и скоро след това сключват брак. Оттогава Кейт и Андрю са неразделни вече 26 години. Двамата имат четири деца: трима сина и една осиновена дъщеря. Те не само споделят любовта, семейството и общите си интереси, но и работят заедно.
Дали обаче няма проблем в на пръв поглед идиличното семейство на Кейт Бланшет. Точно това се питат много от чуждестранните медии, в това число и Daily Mail, след като по време на наградите BAFTA aвстралийската актриса, която изуми на събитието, появявайки се в елегантна, кафеникава рокля на Louis Vuitton, даде повод и за сериозни дискусии.
Защото вместо да носи сватбения си пръстен, звездата от Tár беше предпочела голям коктейлен пръстен с изумруд. Съпругът й също не присъства на събитието.
Любопитно е, че Кейт беше забелязана без халката си и по-рано този месец, когато присъства на събитие в Ню Йорк в Музея за модерно изкуство. Тогава австралийката не направи опит да прикрие липсващото бижу от пръста си, докато позираше пред фотографите. През октомври 2023 г. Бланшет отново беше без сватбената си халка на едно от дефилетата на Седмицата на модата в Париж. 
Източник, близък до двойката, сподели в интервю пред Daily Mail, че липсващият пръстен е предизвикал сериозна тревога сред познатите й за състоянието на брака й.
“Появата на Кейт без пръстена шокира приятелите им. За първи път се чудят дали нещата не са толкова розови, колкото изглеждат”, твърди пред изданието близък до двойката човек.
От известно време бракът на Кейт Бланшет и Андрю Ъптън буди доста въпроси. Причината е, че двойката не се е появявала публично заедно от август миналата година, когато съпрузите бяха снимани да се наслаждават на почивката си в Ибиса. Освен това по-рано този месец двамата пуснаха на пазара обширното си имение в Прахран, Мелбърн. Въпреки че актрисата и съпругът ѝ живеят в Обединеното кралство от 2015 г., като освен това притежават няколко други имоти заедно, не може да се отрече, че продажбата на австралийския им дом изглежда подозрителна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как някои от предните участнички в "Ергенът" се пошегуваха с предаването и себе си

Трети сезон на “Ергенът” вече стартира по bTV и след първия епизод успяхме да се запознаем само с една част от участничките в него. 13 дами влязоха в имението и имаха възможността да се докоснат, а някои и целунат, с Александър Младенов. Тази вечер предстои да видим и останалите 13 претендетки […]

Subscribe US Now